Root din Samsung Galaxy S3

[Opdatering: Hvis du ønsker at få din telefon tilbage til original Samsung UI er der en guide her]

Jeg har lige fået min Galaxy S3. Og den skal selvfølgelig Rootes!! 🙂

Først lav et tjek på din version:

Modelnummer: GT-I9300
Android version: 4.1.2

1) Installer USB drivere til din Samsung Galaxy S3 på din computer

2) Sæt “USB Debugging Mode” til –  [ Menu>> Indstillinger>> Udviklingsindstillinger – USB-fejlsøgning (Skal være markeret)

3) Lav en backup af telefonen (Hvis det hele skulle gå galt).

4) Der skal være minimum 40% batteri på din telefon.

5) Jeg tager selvfølgelig ingen ansvar for hvad du gør ved din telefon.

6) Metoden rooter kun din telefon, hvis du vil have andre ROM på skal du gøre det bagefter.

 

 

1) Download CF-Auto-Root pakke til Galaxy S3, og udpak

2) Download Odin 3.07 og udpak, så får du odin.exe

3) Sluk telefonen og gå ind i Download Mode. Det gør du ved at holde Volume Down + Home + Poweron knappen nede. Der kommer så en skærm, hvor du skal trykke Volume Down og du skulle være i Download Mode

4) Åbn Odin på din maskine

5) Forbind så nu din Galaxy S3 til din computer med et USB kabel, i mens den er i Download Mode. Der kommer en besked i Odin, som betyder at du er forbundet korrekt.

6) I Odin skal du trykke på PDA knappen, og vælge CF-Auto-Root-mo-moxx-gti9300.tar.md5 file

7) Tjek om ‘Auto Reboot’ og ‘F.Reset Time’ er markeret i Odin

8) Dobbelt tjek det hele, og tryk Start

9) Når installationen er færdig, genstarter din Galaxy. Lad den bare gøre sit arbejde færdigt indtil Odin skriver SUCCESS med grønt. Her kan du nu fjerne mobilen fra computeren, og hente en ROOT tjekker på Google Play.

 

Og du har en root telefon. – Skriv gerne en kommentar hvis det lykkedes for dig. Det var utrolig nemt for mig.

34 thoughts to “Root din Samsung Galaxy S3”

 1. Virkede desværre ikke med min: Den er gået i stå med et “Downloading… do not turn off target!!” på skærmen og har forsøgt at gøre alt (så vidt jeg ved)

 2. Hej, hvilket step er du nået til?

  Har du tjekket at du ikke har opdateret din mobil til en nyere android version, før du prøver at root den?

  og så er det en Galaxy SIII du har (og ikke en mini? – har nemlig ikke testet dette på en mini 🙂 )

 3. hej.
  Kan du hjælpe mig , kan ikke se om min er rootet eller ej , men den vil ikke læse sim kortet , hvad har jeg gjort forkert , help.
  Hilsen Johnna

 4. Hvis du vil tjekke om din mobil er rooted. Kan du på Google Play (Androids market) hente et program til at tjekke om din mobil er rooted eller ej.
  Hvis du har fulgt alle punkterne, uden fejl så er din mobil rooted.
  Simkort og root, har ikke noget med hinanden at gøre, så det kan jeg desværre ikke hjælpe med 🙂

 5. jeg skal lige til at roote min s3 og har kigget rundt på nogle fede roms. men kan man bruge alle roms.. også dem der er til US netværk altså til at&t og andre eller skal man finde nogle der kun er til europæiske netværk?

 6. Hej Jonas, tak for dit spørgsmål.

  Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke er sikker, men så vidt jeg kan læse mig til, og hvad min erfaring siger gør det ikke nogen forskel om det er ROM til US eller ROM til EU. Da du også kan tage din mobil med til US og stadig forbinde til deres netværk med en dansk mobil.

  Jeg ville tro at selve forbindelsen er i Android kernen. – Så mit umiddelbare gæt ville være at det ikke betød det store.

  Hvis du finder ud af det, må du gerne underrette mig – man bliver jo nysgerrig 🙂

 7. Hej! Problemet er for mig, at jeg ikke kan åbene odin? Det program man bruger, propper ikke op, og har prøvet ALT! Men har et spørgsmål? Er root som jailbreak som til Iphone?

 8. @Harris – Jeg har lagt et andet link op til Odin (Det burde virke nu)
  @Daniel – Tak skal du have 🙂

 9. Hej Jan, tak for dit spørgsmål.

  Jeg kommer da lige til at se en ret så vigtig stavefejl.

  Jeg er vidst kommet til at skrive ‘GT-i9800’ hvor jeg mente ‘GT-i9300’.
  Så for at svare på dit spørgsmål, vil dette virke. – Med mindre du har lavet en android opdatering.

  Jeg takker for at du gjorde mig opmærksom 🙂

  Godt nytår

 10. Jeg har en Sg3 også. Jeg kan ikke få Odin til at finde den. Har installeret usb driver til samsung. Kører med Android ver. 4.3. Har det noget at sige? Ville gerne roote den til Cyangenmod 10.2.

 11. Hej Jan og tak for dit spørgsmål.

  Jeg er lidt i tvivl om du mener at din mobil ikke bliver genkendt af din computer, eller om computeren har genkendt din telefon, hvor Odin bare ikke vil vise den.

  Hvis din computer ikke vil genkende din telefon, kan du installere Googles Android Mobil Drivere (det lyder sværere end det er)
  Du skal hente: Android SDK
  Åbne Manager filen (en exe fil)
  I bunden af den skærm du får frem, kan du downloade Google Mobile Drivers (De passer nemlig også til Samsung S3 – bruger dem selv)

  En anden ting du kan gøre for at få mobilen genkendt, er at ændre forbindelses protokollen på telefonen fra MTP til PTP.

  Håber nogen af delene hjalp 🙂

 12. Tak for dit svar. Windows kan godt genkende mobilen. Det er Odin der ikke kan se den når jeg har sat den til download mode altså mobilen.Har sat telefonene til PFP.

 13. Hej Jan. Har du fået løst problemet? Jeg har nemlig nøjagtig samme problem.

 14. Hej jeg vil lige høre er stødt ind i det problem at min telefon er gået ud under opdatering. Så nu viser den Et batteri ikon med en trekant hvor der er stort udråbstegn i og den er selvfølgelig gul i trekanten

 15. hej har ville sætte min galaxy s3, gt-i9305 tilbage med den officielle recovery, men nu stopper den ved download mode, hvad gør jeg. HJÆLP

 16. hej vil sætte min mobil , GT-i9305 tilbage til som ny, men den er stoppet i download mode, så ved ikke hvad jeg skal gøre? hvad skal jeg downloade for at få den til at køre igen

 17. Hej Johnna, mange tak for dit spørgsmål.

  Jeg skal lige vide hvad du har gjort med din telefon indtil nu?
  Har du rooted den? – Har du installeret et andet ROM på den (Cyanogenmod, eller andet)
  Hvilken version android har du på?

  Jeg har selv installeret den originale UI fra Samsung på min telefon (efter jeg fik et buggy build fra cyanogenmod :S )
  – Hvis det er det du ønsker. Jeg hentede ClockworkMod Recovery, og derefter installerede den originale UI (Som jeg googlede mig til et eller andet sted, den fylder en del)

  Håber det hjalp lidt? – Giv mig gerne lidt mere information 🙂

 18. Hej Dan.
  Nu har jeg prøvet at hente CWM , men hvilket program skal jeg bruge til pakke det ud med, og hvordan, har osse hentet USB driver ,men installer det nok forkert på mobilen, fordi det virker ikke

 19. hej igen, har prøvet at installere CWM, men den skriver noget med Signature failed, så hvad gør jeg forkert

 20. den vil ikke genstarte mobilen , der kommer den grønne skærm, DOWNLOADING, Do not turn off target, HJÆLP

 21. Hej Johnna, du må undskylde det sene svar.

  Jeg havde selv en del problemer med “Signature failed” – Så du er bestemt ikke den eneste.
  Jeg skulle lige lave lidt research før jeg gav dig en godt svar.
  På siden her: http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=25917 kan du følge guiden og få det originale Samsung Rom på din mobil igen. Deres guide bruger også elementer fra guiden her, så skulle være lige til.

  TIL ALLE ANDRE: Linket her er til Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) og I skal på samme side finde jeres version.

 22. Hej, Nu har jeg prøvet at hente firmwaren, men det samme sker , den stopper ved den grønne skærm.
  Jeg kan ikke komme ind , og sætte mobilen på USB Debugging, så hvad pokker kan jeg gøre? evt. via SD KORT

 23. Hej Johnna. Den grønne skærm du referere til, er det den her? http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2012/06/Samsung-Galaxy-S3-Odin-Download-Mode_01.jpg

  Hvis ja så er det helt korrekt, og du skal bare sætte mobilen til din computer og se at Odin lyser op på en af “COM” portene. (Den skærm får du frem ved at slukke mobilen, holde [Home knappen + Volume down + Power knappen nede] – Når den så spørger dig om noget, trykker du på Volume Up (Som er continue) og du skulle være i download mode.

  Ellers er du meget velkommen til lige at skyde et billede af din skærm og uploade til imgur eller lignende og så linke herinde.

 24. Det lyder lidt som, at du ikke har den rigtige driver til din computer. Så mobilen ikke bliver genkendt. Jeg bruger Android SDK til at hente Google Mobile Drivers som virker fint. – Har dog været ude for at skulle manuelt installere driveren på en Windows maskine. Det gøres under enhedshåndtering.

 25. Skal android sdk hentes ned på computeren? Og hvad skal jeg så? Syntes jeg har prøvet alt

 26. Android SDK er til android udviklere, og via den kan man hente googles drivere. Noget nemmere løsning til dig ville nok være at hente den direkte fra Samsung: org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=US&CttFileID=5477750&CDCttType=DR&ModelType=C&ModelName=SGH-I747MBBATT&VPath=DR/201406/20140625000814969/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.45.0.exe

  Dette er godt nok en .exe fil, og kan findes på siden http://www.samsung.com/us/support/owners/product/SGH-I747MBBATT# (Mit første link er bare det direkte til .exe filen).

  Jeg ville nok afinstallere KIES først, og så installere driveren alene.

  Når den er hentet og installeret på maskinen, så forbinder du igen din mobil. – Gå til Enhedshåndtering (Højreklik på Denne copmuter, og tryk Administrer. – Tryk så Enhedshåndtering) – På den liste skal din mobil være, uanset om den er blevet genkendt af maskinen eller ej. – Hvis den ikke er på listen, er der noget andet i vejen.

 27. Hejsa, det er noget tid siden du har lagt denne guide op.. håber du ser denne besked 🙂

  Jeg har gjort det hele og umiddelbart køre det, men når alt er færdig og mobilen genstarter, kommer den normale sorte skærm op med hvid skrift hvor der står Samsung galaxy s3mini GT-18190N, men så står den bare der?? og kommer ikke videre? tør ikke rigtig slukke den eller tage den ud af computeren, hvad gør jeg??? 🙂

 28. Hej Sebastian og mange tak for dit spørgsmål.

  Husk på at guiden her er udelukkende til en Samsung Galaxy S3 GT-I9300.
  Det der er sket nu, er at du har installeret CF-Auto… som er et program til at root en GT-I9300. Du skal nu finde dem som passer til din S3 Mini GT-1819N.

  Håber det kommer til at virke.

Leave a Reply