Foto hjemmeside Click-Aabenraa.dk

Jeg har for et par år siden begyndt at udvikle en foto hjemmeside, hvor fotograferne kunne uploade deres billeder til ris og ros.

 

Var begyndt at blive lidt træt af tonen på de foto hjemmesider jeg var medlem af. Hvis en fotograf havde skudt et flot billede, men det var taget med mobilen, kunne medlemmer af siden ikke acceptere af vedkommende brugte “i deres øjne” et dårligt værktøj til at tage billeder med. Selvom billedet var flot og aldrig fik det ros eller konstruktiv kritik det skulle have haft.

Jeg har set nybegynder fotografer som selvfølgelig ikke kan hele teknikken af kameraet endnu, men stadig stolt uploader et billede de har ofret en del til på at kreere for at få mange negative kommentarer, og ingen tog ansvaret for at hjælpe denne nybegynder med at forstå teknikken.

Har altid ment at man sagtens kan give både ris og ros på en konstruktiv måde. De kunne have undervist ham i hvordan blænden virker på hans kamera, eller hvordan han kunne skrue op og ned for lukkertiden for at både mindske og forøge lyset på hans billede.

Det ledte mig så til at ville lave min egen side http://Click-Aabenraa.dk – havde aldrig troet at det ville tage fart så hurtig.

 

click1click2

 

Du kan uploade dine billeder til siden og få ris og ros, og jeg har virkelig dygtige fotografer på siden – hvilket jeg meget beæret over. Vi holder konkurrencer en gang i mellem, sidst udloddede vi et Sony kamera.

Man kan rette andre folks billeder for at vise hvordan man selv ville have redigeret det, uden at skulle hente billederne ned og redigere dem i Photoshop (hvilket der er mange der finder ubehageligt)

 

Du kan gratis oprette en bruger og gratis være med. Så hvorfor ikke oprette en bruger med det samme?

Leave a Reply