Root din Samsung Galaxy S3 v. 4.3

[Opdatering: Hvis du ønsker at få din telefon tilbage til original Samsung UI er der en guide her]

Jeg har skrevet en guide til hvordan man rooter din Samsung Galaxy SIII med Android version 4.1

Er blevet opfordret af mange at lave en guide til hvordan man rooter efter at have opdateret til den nyere version af Android.

Først lav et tjek på din version:

Modelnummer: GT-I9300
Android version: 4.3

1) Installer USB drivere til din Samsung Galaxy S3 på din computer

2) Sæt “USB Debugging Mode” til – Indstillinger -> Om telefonen -> Tryk mange gange hurtigt efter hinanden på ‘Versionsnummeret’ -> Hvis det lykkedes vil telefonen fortælle dig at du er blevet udvikler.
Læg mærke til at dette er nyt i version 4.3, at man nu skal lave en lille fingerdans for at få lov til at være udvikler

3) Lav en backup af telefonen (Hvis det hele skulle gå galt).

4) Der skal være minimum 40% batteri på din telefon.

5) Jeg tager selvfølgelig ingen ansvar for hvad du gør ved din telefon.

6) Metoden rooter kun din telefon, hvis du vil have andre ROM på skal du gøre det bagefter.

1) Download CF-Auto-Root pakke til Galaxy S3, og udpak

2) Download Odin 3.07 og udpak, så får du odin.exe

3) Sluk telefonen og gå ind i Download Mode. Det gør du ved at holde Volume Down + Home + Poweron knappen nede. Der kommer så en skærm, hvor du skal trykke Volume Down og du skulle være i Download Mode

4) Åbn Odin på din maskine

5) Forbind så nu din Galaxy S3 til din computer med et USB kabel, i mens den er i Download Mode. Der kommer en besked i Odin, som betyder at du er forbundet korrekt.

6) I Odin skal du trykke på PDA knappen, og vælge CF-Auto-Root-mo-moxx-gti9300.tar.md5 file

7) Tjek om ‘Auto Reboot’ og ‘F.Reset Time’ er markeret i Odin

8) Dobbelt tjek det hele, og tryk Start

9) Når installationen er færdig, genstarter din Galaxy. Lad den bare gøre sit arbejde færdigt indtil Odin skriver SUCCESS med grønt. Her kan du nu fjerne mobilen fra computeren, og hente en ROOT tjekker på Google Play.

Hvis alt lykkedes skulle du gerne have dig selv et root telefon – Du kan hente en root checker på Google Play (Bare søg på root checker, og det vil vælte ind med resultater)
Hvis din root checker app siger at din telefon er root, kan du nu installere alle obskure ROM’s du måtte have lyst til. – Jeg selv bruger Cyanogenmod

Skriv gerne en kommentar hvis det lykkedes for dig.

18 thoughts to “Root din Samsung Galaxy S3 v. 4.3”

 1. beholder man Samsungs android version på telefonen med denne metode, eller skal man installere en anden version af android?

 2. Man beholder den nuværende version på telefonen (altså version 4.3 incl. den grafiske brugerflade der kom med din telefon fra Samsung af)

  Hvis du ønsker en anden ROM på din telefon bagefter, så vil jeg anbefale Cyanogen Mod.

  Håber det besvarede dit spørgsmål.
  Held og lykke 🙂

 3. Hej Per, tak for dit spørgsmål.

  Mht. til opladning, så (og det ved du sikkert i forvejen) er der forskel på at lade telefonen fra en computer, frem for at lade den direkte fra stikkontakten i væggen, hvor stikkontakten kan yde den maksimale ampere til din oplader, hvor computeren ikke kan (derfor en sløv opladning)

  Jeg er ikke lige bevendt med den app du linker til. Hvis du fortryder kan du godt skifte tilbage til Samsung standard. Dette er dog et nøk op i sværhedsgrad, men ikke umuligt 🙂

  Jeg undskylder for det sene svar, men håber jeg kunne besvare dit spørgsmål.

  Fortsat god dag

 4. Jeg har lige rooted, så må jeg se om jeg kan få fixet mit batteri problem.
  Tak for guiden!

 5. Samsung S3

  Foretog en root af telefonen, men er bange for det var den forkerte software der blev brugt. Dog kom den frem med at den var gennemført korrekt.

  Da telefonen tidligere i dag skulle tændes, kunne jeg mærke den var meget varm, og den kunne heller ikke tændes – har forsøgt at holde knapperne vol op/ned med “hjem” og “sluk” uden der sker noget.

  At tilslutte den til PCen hjælper heller ikke – PCen registre end ikke telefonen.

  Hvad kan jeg gøre?

 6. Hej Mikkel tak for dit spørgsmål.

  Hvis du er nået til skridt 9, hvor Odin skriver SUCCESS – betyder det at den har overført hele filen, altså “CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.md5” som er den korrekte fil til en Samsung Galaxy SIII med android version 4.3 (og mange andre modeller også)

  Mht. at din telefon ikke vil tændes, har jeg en formodning om lavt batteriniveau, eller for varmt batteri. – Hvis det bare er en af de to ting, så skal du bare lade din telefon og den vil virke igen. – Hvis du bruger en lader som giver lidt flere ampere end den originale, kan dit batteri godt blive lidt varmt (dette er dog normalt ikke noget problem – bruger heller ikke selv original lader)

  Hvad jeg ville gøre: Tage batteri ud og mobilen, lad den ligge til det er koldt. Tilbage i mobilen og lad den (uden at tænde den) – Når du kan se den er fuld, så tænder du bare igen.

  Giv mig lige besked om det virker eller ej.

 7. Hmm, har gjort nøjagtig som der står, og Odin skrev PASS med grønt, men når jeg tjekker har jeg ikke root 🙁 ??

 8. Og så prøvede jeg først at installere 5.0 Lollipop, men den er for ustabil endnu, men et par måneder, så skal den nok virke, men jeg kører så nu 4.4.4 Kitkat, virker genialt, og er meget hurtigere end “stock”, men der er også lidt forskelle, så skal lige vænne mig til den 🙂

 9. Efter at have læst din artikel og alle kommentarerne har jeg nogle spørgsmål: Hvad hvis man vil have en REN Google-brugerflade? Kan man afinstallere TouchWiz uden at installere noget andet? Hvis man fortryder hele operationen, hvad gør man så?
  Jeg ser, én har installeret Android 5.0; er der, som udgangspunkt, nogen grænse for, hvor langt op i opdateringer, man kan komme, når man ikke skal have nogen “fremmed” brugerflade med?

  Jeg er ganske blank, hvad angår rooting, så svar som går ud over “ja” og “nej” vil blive modtaget med taknemlighed. Det kan også være dine svar vil foranledige supplerende spørgsmål…

 10. Hej Lars, tak for dit spørgsmål. Jeg vil lige understrege at min guide foroven kun rooter din telefon. Altså du beholder stadig din Android version, og alt det Samsung UI (TouchWiz) som kom med telefonen.

  Det som root giver dig, er bare en smule mere “magt” over din telefon. Altså det gør at du kan køre root-applikationer og at du kan få lov til at installere andre ROM (også kaldet Custom Firmware, som Cyanogenmod osv.)

  Hvis du ønsker at sætte din mobil tilbage til originalen, har jeg også lavet en guide dertil: http://dan.thoeisen.dk/hjem/samsung-galaxy-siii-tilbage-til-originalen/

  HUSK: At undersøg din android version, så du vælger den korrekte guide.

  Du skriver “er der, som udgangspunkt, nogen grænse for, hvor langt op i opdateringer, man kan komme” – Så længe den Android version du ønsker, er understøttet til din mobil, kan du installere dem. Med andre ord, du kan altid installere den nyeste.

  Jeg håber jeg kunne besvare et par af dine spørgsmål. Hvis du brænder inde med flere, så skyder du bare.

  God weekend.

 11. Hej Dan

  Jeg har prøvet lidt forskellige ting. En anden som beskriver den samme fremgangsmåde som du, men lige meget hjælper det. Min S3 forbliver u-rootet ?

  Jeg har så også fået et par super user apps jeg ikke kan afinstallere igen, hvordan slipper jeg af med dem ?

 12. Hej Fred,

  Tak for dit spørgsmål.

  Fortæller Odin (I punkt nummer 9) at den er SUCCESS?
  Det er selvfølgelig vigtig at du har en Android version 4.3 – men det antager jeg at du har.

  Er der noget i guiden som gik skidt? – Eller lykkedes alle trin uden problem?
  Angående dine “super user apps” er jeg svar skyldig, da jeg ikke lige ved hvad Super User Apps er?
  Er det disse apps Samsung installerer fra fabrikken? – Hvis ja, så kræver det root at afinstallere disse.

  Du må meget gerne fortælle hvad du har gjort, og hvilke ting som gik godt og hvilke ting gik knap så godt – i din process til at roote din telefon. – Det giver mig nemlig et indblik i hvad der kunne være gået galt, og så kan jeg meget nemmere komme med en løsning.

  Jeg håber vi finder ud af noget 🙂

 13. Virkede perfekt! Den root checker jeg hentede siger i hvert fald, at min telefon nu har root access. Tak for hjælpen, Dan 🙂

Leave a Reply